BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

gerrrrrrrraaaaaammmmm sangat!

GERAM SGT!!!!!sangat. sangat.
huh! Aku geram dengan anak sedara aku. Dah pandai melawan.
Geram aku sampi terkeluar "KAU BUKAN ANK SEDARA AKU LA B*#$!!!"
Sedih pun ade bila terlepas cakap. Tapi da tak boleh tahan. Dan seperti biasa bila aku terlalu sgt marah aku terpaksa nangis *
maafkan cunon ea. Lepas marah terus online FB, hilang terus geram td. :)

FYI, aku da ade Twitter account. Follow la aku ye. Tapi aku ade kemusykilan. Patut tak aku follow mereka yang follow aku? Bagi pendapat ea. BTW, profile picture aku kat twitter tu picture BEKAS lesbo aku. Sorry aku gila talak. :))

Penat da ni layan hati dan perasaan. Penat sgt. Really need a rest. Tak sabar nak tunggu one of my lover balik. Nak lepak!!! Da lame tak hang out! :*

Dan untuk kau, jangan ingat aku tak ingat kau langsung. Kita kan dekat. Cuma da tak tahan sgt da sekarang. Maaf.


*update blog sambil dengar Justin Timberlake- What goes around comes aroud. Tolong la percaya dengan lagu ni. Its so damn true*

5 comments:

c H i k said...

I believe in Karma. Just like you do babe.

n0nE said...

yup!yup! siyes jd kan?kn?

c H i k said...

Ye. Ye. Memang menjadi.

puteri nursyamimi said...

jgn grm2..!!

bellaintrusa II said...

kak dayaaaaa..